خرید عمده دمنوش سحر خرید عمده دمنوش سحر .

خرید عمده دمنوش سحر

سیر سیاه چگونه درست می شود/09109483228

 

سیر سیاه دکتر بیز برای چی خوبه

سیر سیاه به عبارتی سیر نپخته نو میباشد که در یک پروسه مشخص و معلوم، تخمیر شد‌ه‌است. تخمیر سیر جدید بدین شکل میباشد که آن را به بازه زمانی ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ سکو و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد محافظت می نمایند. عمل راحتی وجود ندارد البته پس از تخمیر، سیر موقعیت ژله ای پیدا می نماید، رنگ حبه های سیر، سیاه می‌شود و طعم شیرینی پیدا می نماید.

سیر سیاه خاصیت شگفت انگیز درمانی دارااست و از قدیم الایام، کره ای ها، ژاپنی ها و اهل یک محل کشورهای شرق آسیا از آن برای محافظت تن درستی، معالجه بیماری ها و ارتقا مقاومت تن در قبال بیماری ها به کار گیری می کردند. سیر سیاه بوی و طعم بد سیر بی آلایش را ندارد و ضمن این، خاصیت درمانی بیشتری نسبت به سیر دارااست؛ به همین انگیزه به وفور در کره و ژاپن گزینه به کار گیری قرار میگیرد. استعمال از این ماده شگفت انگیز در دنیا به گذر زمان در درحال حاضر ارتقا میباشد.

 

سیر سیاه چیست و چه خواصی دارد و چه طور ساخت می گردد؟

شاید شما هم مایل باشید که با میل کردن روزمره یک حبه سیر از خاصیت این ماده غذایی بی سابقه برخوردار گردید البته به خیال بوی بد آن از آن صرف حیث میکنید. شاید برایتان دیدنی باشد که بدانید می‌توانید به مکان روزمره یک حبه سیر ساده، یک حبه سیر سیاه فارغ از رایحه و با مزه نسبتا شیرین مصرف نمایید و از خاصیت سیر برخوردار گردید! جذاب خیس اینکه سیر سیاه خاصیت درمانی و تندستی بیشتری نسبت به سیر ساده داراست!

در حالتی که سیر بی آلایش را 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 مرتبه محافظت کنیم تبدیل به سیر سیاه میگردد. این پروسه که تخمیر نامیده می گردد منجر شیرین شدن طعم سیر گردیده و رنگ آن را سیاه می نماید و به آن وضعیت ژله ای و قابل انعطاف میدهد.

 

 

 

 

 

دکمه خرید آنلاین

 

 

سیر سیاه یعنی چه

نخستین دفعه کره ای ها سیر سیاه را برای مصارف دارویی ساخت کردند زیرا سیر سیاه خاصیت درمانی فوق العاده ای دارااست. سیر سیاه به جهت خاصیت درمانی فوق العاده و مزه عالی و قابل تناول کردن، با رویش چشمگیر مصرف در سراسر عالم مواجه گردیده و یکی دارای اسم و رسم ترین و مهم ترین تولید ها جان دار میان مواد غذایی موءثر در عالم گردیده است.

 

 

همه چیز درباره سیر سیاه

برای اینکه از مزایای سیر سیاه برخوردار گردید سفارش می شود روزمره یک حبه سیر سیاه مصرف فرمائید. مصرف سیر سیاه بایستی همیشگی باشد و هر روز یکی استفاده شود تا تاثیرات سالم آن در تن پس از حدود یک ماه ظواهر گردد. سیر سیاه را میتوانید به تنهایی مصرف نمایید یا این که آن را با غذاهای دیگر بپزید. همینطور میتوانید با سیر سیاه، سس های خوش مزه صحیح نمائید.

 

 

 

 

 

 

 

 

دکمه خرید آنلاین

 

خرید اینترنتی سیر سیاه چگونه است

 

سیر سیاه معمولا در سوپرمارکت ها پیدا نمی‌شود و آن را بایستی اینترنتی بخرید. در خرید سیر سیاه یکسری نکته را مد حیث قرار دهید: اولا سیر سیاه کیفیت بالا تنظیم نمائید. می بایست سازنده سیر سیاه مشخص و معلوم باشد و شما به تخصص تولیدکننده اعتقادوباور داشته باشید. ثانیا در شرایطی‌که مقدور میباشد سیر سیاه را از تولیدکننده بخرید تا واسطه ها حذف شوند و بها کل گردیده معدود و مطلوب باشد. ثالثا سیر سیاه در یخچال فریزر حفظ گردد زیرا تاریخ انقضای سیر سیاه در دمای اتاق 2 تا 3 ماه میباشد و فروشگاه آنلاین که از آن خرید میکنید بایستی سیر سیاه را در سردخانه یا این که یخچال فریزر حفظ نماید تا شما فرصت کافی برای مصرف داشته باشید.

 

 

 

 

خاصیت سیر سیاه برای چیست

خاصیت درمانی سیر سیاه شگفت انگیز میباشد. پژوهش ها آرم داده میباشد که فرآوری سیر و تبدیل آن به سیر سیاه موجب ارتقا اس-آلیل سیستین در سیر سیاه می گردد. این ماده یکی موادی میباشد که سبب میشود سیر و به خصوص سیر سیاه خاصیت درمانی فوق العاده ای داشته باشد. به علاوه ترازو آنتی اکسیدان های گوناگون در سیر سیاه 4 تا 5 موازی بیشتر از سیر میباشد. آنتی اکسیدان ها سبب ساز جوانی گردیده و بازدارنده از بروز سرطان میشوند.

 

سیر سیاه چگونه درست می شود


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۵۵:۱۰ توسط:مهران موضوع: نظرات (0)