خرید عمده دمنوش سحر خرید عمده دمنوش سحر .

خرید عمده دمنوش سحر

مقایسه سیر سیاه دکتر بیز با سیر تازه

ویژگی های سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه دکتر بیز یکی از شناخته شده ترین محصولات غذایی و البته دارویی در سطح جهان است که کاربرد بسیار زیادی در مقایسه با سیر خام و معمولی دارد. از جمله ویژگی های این محصول می توان به رنگ سیاه، طعم شیرین و شبیه انجیر، حالت ژله ای و بافت جویدنی اشاره کرد. همچنین این محصول فاقد هر گونه بوی زننده ای بوده و می توان از فراورده های مختلف آن از قبیل ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و ***‌های مکمل برای کارهای مختلف استفاده کرد.


ترکیبات موجود در سیر سیاه

سیر سیاه دکتر بیز در مقایسه با سیرهای سفید معمولی متشکل از مقادیر زیادی ترکیبات ارگانوسولفور نظیر S-allyl-cysteine و S-allyl-mercaptocysteine می باشد. همچنین این محصول علاوه بر SAC دارای مواد ارزشمندی دیگر به نام آمینو اسیدها بوده که از جمله آنها می توان به اس الیل مرکاپتوسیستئین، پولی فنل، فلاونوئید، ترکیبات لیپیدی و ارگانیک حاوی سولفور به همراه مشتقات تترا هیدرو β-کاربولین اشاره کرد. شاید بد نباشد که بدانید خصوصیات فیزیولوژیکی سیر نه تنها بر اثر فرایند تخمیر تغییر نکرده بلکه باعث بهبود غلظت ترکیبات فعال زیستی آن نیز شده است.

قیمت سیر سیاه 170 گرمی بیز
مقایسه سیر سیاه دکتر بیز با سیر تازه

سیر تازه خام به عنوان یک ماده مغذی ارزشمند و یکی از بهترین گزینه های ممکن در رژیم غذایی هر اسانس محسوب می شود که به خاطر تاثیرگذاری این ماده بر روی سلامتی انسان مصرف روزانه آن بنا بر توصیه پزشکان به شدت توصیه می شود. اما برخی از ترکیبات مهم و ناپایدار موجود در سیر خام همچون آلیسین و موارد تشکیل دهنده اش نظیر آلین و آلیناز بر اثر فرایند تخمیر در دما و رطوبتی مشخص، تبدیل به موادی بسیار ارزشمند و پایدارتر از قبل با خاصیت آنتی اکسیدان قوی نظیر اِس اَلیل سیستین ( SAC) می شود.

همچنین این ماده موجود در ساختار سیر سیاه از قابلیت جذب بالایی توسط دستگاه گوارش برخوردار بوده و باعث تقویت آنزیم های بدن می شود. در یک مقایسه کلی از سیر سیاه دکتر بیز و سیر تازه می توان به طعم و رنگ و بوی این دو محصول اشاره کرد. در واقع سیر سیاه دکتر بیز برخلاف سیر تازه ی سفید رنگ بر اثر فرایند تخمیر به رنگ سیاه تبدیل گشته و از آن طعم و بوی تند اولیه و کمی ناخوشایند خبری نیست. بواقع علت این امر را می توان در کاهش محتوا یالیسین دانست که بوی سیر تازه را از بین برده و طعمی شیرین به آن بخشیده است. از دیگر تفاوت های بین این دو محصول را می توان در افزایش شاخصه های ترکیبات زیست فعال سیر سیاه دکتر بیز نسبت به سیر تازه دانست که بر اساس پژوهش های صورت گرفته در این حوزه علاوه بر خواص فیزیکی برخی از خواص شیمیایی سیر سیاه دکتر بیز نیز در اثر فرایند تخمیر برای استفاده کاربردی تر از آن در بخش های مختلف بیشتر شده است.

در مقایسه ای دیگر بین سیر خام و سیاه می توان به کاهش میزان آب و رطوبت سیر سیاه اشاره کرد که این عامل نقشی موثر بر تقویت خواص غذایی و آمینو اسیدهای موجود در آن خواهد داشت. هضم سیر سیاه دکتر بیز در مقایسه با سیر خام و تازه بخاطر سازگاری با بدن انسان و بافت لطیف و طعم شیرین آن راحت تر بوده و این ماده همچنین به خاطر کاهش میزان آلیسین موجود در آن یک انتخاب عالی برای افراد گرم مزاج می تواند باشد. هضم بهتر و راحت تر سیر سیاه منجر به افزایش جذب مواد مغذی آن در بدن انسان شده و بر اثر فرایند تخمیر مقدار پروتئین؛ فیبر، مواد معدنی خاص موجود در آن نظیر زینک، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و سلنیوم به شدت افزایش یافته است. بنابراین علی رغم PH پایین سیر سیاه می توان گفت که ارزش غذایی این ماده در مقایسه با سیر خام و تازه بیشتر می باشد.

 

 

منبع نوشته


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۱۷:۵۲ توسط:مهران موضوع: نظرات (0)